تفاوت شرکت الو اپلیکیشن و اپلیکیشن الو


در این مقاله به تفاوت شرکت الو اپلیکیشن و اپلیکیشن Google Allo و علل شکست این پیام رسان می پردازیم.


تاریخچه الو اپلیکیشن    
 شرکت ما فعالیت خود را در حوزه IT از سال 1387 آغاز کرد. الو اپلیکیشن از همان ابتدا با برنامه ای منسجم و تیمی متشکل از مهندسین متخصص در علم کامپیوتر و برنامه نویسی شروع بکار کرد.


تاریخچه اپلیکیشن Google Allo
شرکت گوگل در سال 2016، اپلیکیشن پیام رسان Google Allo را با هدف آسان کردن و بهبود ارتباطات منتشر کرد. این برنامه پیام رسان با داشتن تکنولوژی هوشمند، امکانات جدیدی را به کاربران ارائه می داد. تعاملی بودن این امکانات از ویژگی هایی بود که شرکت گوگل روی آن تاکید زیادی داشت. یکی از شاخص ترین این امکانات دستیار هوشمند گوگل بود. با اپلیکیشن Google Allo شما قادر بودید در حین مکالمه با دوست خود، به پیدا کردن اطلاعات، ترجمه متون و بازی مشغول باشید. مثلا اگر به دنبال رستورانی در نزدیک خود بودید بدون خارج شده از صفحه Google Allo و تنها با تایپ عبارت رستوران های نزدیک، تمامی گزینه های موجود را مشاهده می گردید.


ویژگی های اپلیکیشن Google Allo
از دیگر مزایای ساخت اپلیکیشن Google Allo استفاده از هوش مصنوعی (AI) در شناسایی کاربر و علایق او با توجه به سرچ های انجام شده در گوگل بود. دستیار هوشمند گوگل بنا به اطلاعات گرفته شده از شما، پیام، ایموجی و عکس هایی را منطبق با سلیقه کاربر پیشنهاد میداد تا سرعت پیام دهی را بهبود ببخشد. از دیگر امکانات Google Allo، توانایی تبدیل سلفی افراد به استیکرهای کارتونی بود که برای بالا بردن جذابیت کاربری به آن اضافه شده بود.


معایب اپلیکیشن Google Allo
این ویژگی تعاملی Google Allo علاوه بر مفید بودن یک وجه منفی نیز داشت. گوگل از طریق دستیار هوشمند به تمامی اطلاعات، حریم خصوصی و حتی موقعیت مکانی شما دسترسی داشت. بسیاری از افراد اعتقاد دارند که دسترسی بی حد و مرز گوگل به اطلاعات شخصی و عدم اعتماد کاربران، از دلایل شکست این اپلیکیشن بوده است.
از معایب مهم که باعث شد Google Allo در دیگر نقاط جهان فراگیر نشود، عدم پشتیبانی دستیار هوشمند گوگل از زبان های مختلف بود. امکانات ارائه شده در اپلیکیشن الو بسیار کمتر از امکانات دیگر پیام رسان های محبوب مانند واتس اپ بودند. گوگل تنها با تکیه بر تکنولوژی هوشمند خود (AI) بسیاری از امکانات که در دیگر پیام رسان ها پرکاربرد بود را حذف کرد. این راهکار سبب شد که بسیاری از کاربران تمایلی به جایگزینی الو با پیام رسان قبلی خود نداشته باشند.

با یک نگاه به سابقه گوگل در ساخت اپلیکیشن های پیام رسان می توان فهمید که این شرکت در این زمینه خیلی موفق نبوده است. اپلیکیشن هایی مانند Buzz و GChat Social Network یا Hangouts که نتوانسته اند مانند whatsapp یا فیس بوک مسنجر در بین کاربران محبوب شوند، از نمونه تلاش های ناموفق گوگل در زمینه ساخت اپلیکیشن پیام رسان هستند.


شکست اپلیکیشن Google Allo
اپلیکیشن Google Allo به دلیل عدم محبوبیت و درز اطلاعات کاربران در بهار 2019 به فعالیت خود پایان داد. گوگل خاتمه فعالیت Google Allo را با این جملات پایان داد که "ما در این مدت، امکانات هوشمند و بهتری مانند دستیار گوگل، الو وب و استیکرهای تعاملی را به شما ارائه کردیم تا راحت تر با دوستان خود مکالمه کنید. ما به مسیر خود ادامه خواهیم داد تا برای شما راه های بهتری از ارتباط را به ارمغان آوریم (Google Allo)".

 


تجربیات بدست آمده از این شکست
تجربه گوگل به ما در شرکت الو اپلیکیشن نشان داده است که استفاده از تکنولوژی های پیشرفته در طراحی و ساخت اپلیکیشن ها به تنهایی نمی تواند دلیل موفقیت یک اپلیکیشن باشد بلکه عامل مهمتر توجه به نظر و خواست کاربران و تایید آنها است. به همین دلیل ما در پروسه طراحی اپلیکیشن علاوه بر علم IT به مساله رضایت کاربران هم توجه ویژه ای داریم تا موفقیت و دوام اپلیکیشن ساخته شده توسط شرکت الو اپلیکیشن را تضمین کنیم.


راهکارهای شرکت الو اپلیکیشن
در ده سال گذشته، با تحقیق، تلاش و کسب تجربه ‌های بسیار به مرحله ای از پیشرفت دست یافته ایم که جذابیت و کارآیی تبدیل به ویژگی جدایی ناپذیر محصولات شرکت الو اپلیکیشن (Alo Application) شده است. ما با استناد به آمارهای موجود که از نظر سنجی های انجام شده از مشتریان و کاربران اپلیکیشن به دست آمده به این نتیجه رسیده ایم که اپلیکیشن های ساخته شده در شرکت الو اپلیکیشن بالاترین درجه کیفیت و مطلوبیت را دارا هستند.


اگر شما یک استارت آپ در حیطه طراحی و ساخت اپلیکیشن باشید باید تمامی جوانب مالی، امنیتی، ظاهری و عملکردی را در پروسه طراحی مدنظر بگیرید تا کسب و کار خود را با قدم های محکم شروع کنید. توجه نکردن به یکی از این موارد میتواند باعث شکست و ضرر مالی در کسب و کار شود. ما به شما این اطمینان را میدهم که اپلیکیشن های شرکت الو اپلیکیشن پشتوانه ای معتبر برای رونق تجارت شما هستند.


به طور کل اپلیکیشن مانند پلی مجازی برای ایجاد ارتباط بین کاربر و صاحبان کار می باشد. به همین جهت ما در شرکت الو اپلیکیشن درصدد آن هستیم که با ساخت اپلیکیشن هایی بدون حفره امنیتی و خطا، امنیت سرمایه کارفرما و حریم شخصی کاربر را تامین کنیم.


نمونه کارهای الو اپلیکیشن
در اینجا چند نمونه از کارهای انجام شده توسط شرکت الو اپلیکیشن را معرفی میکنیم تا با محصولات ما بیشتر آشنا شده و از صحت موفقیت آنها اطمینان حاصل کنید.
از آخرین اپلیکیشن های ساخته شده توسط ما در شرکت الو اپلیکیشن میتوان به اپلیکیشن ورزشی الو لاماسیا اشاره کرد. که با مراجعه به سایت الو اپلیکیشن  میتوانید ویژگی های آن را مشاهده کنید. این اپلیکیشن به شما به عنوان ادمین و یا کاربر این امکان را می دهد که به سرعت و سهولت کارهای روزمره خود را انجام و مدیریت کنید. از دیگر ویژگیهای شاخص شرکت الو اپلیکیشن، پشتیبانی از تمامی محصولات به صورت رایگان و 24 ساعته است که عامل دیگری برای اطمینان خاطر مشتریانی خواهد بود که از ما خرید می کنند.

 


نتیجه
ما در این مقاله تفاوت های بین شرکت الو اپلیکیشن (Alo Application) و اپلیکیشن Google Allo را بررسی کردیم. این مقایسه به شما این امکان را می دهد که از تجربیات ما در ایران و شرکت های بزرگ مانند گوگل استفاده کنید و متوجه شوید که با نداشتن راهکاری منسجم شرکت بزرگی مانند گوگل هم در ساخت اپلیکیشن های خود دچار مشکل می شود.

آدرس دفتر مرکزی (ایران): تهران، جردن، قبادیان شرقی، پلاک 5، واحد

شماره تماس: 88788406-021 | 09121934542

منبع: الو اپلیکیشن (Alo Application)

لینک مطلب: تفاوت شرکت الو اپلیکیشن و اپلیکیشن الو


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

piscesman انتخابات یازدهمین دوره مجلس Patrice گرافیک سیتی پرسش مهر رئیس جمهور معرفی کالا فروشگاهی